Exitgruppen

Exitgruppen er en arbejdsgruppe under Antifascistisk Aktion i København. Vi arbejder med at hjælpe aktive racister og nazister ud af nazimiljøet. Vi kan kontaktes på afa@antifa.dk og telefonnummer (+45)21 84 34 32

Hvorfor hoppe af?

Der kan være mange årsager til at man vil hoppe af. At være aktiv racist eller nazist medfører opmærksomhed fra medier, antifascister og politiet, hvilket kan besværliggøre at leve et normalt liv. Det kan også være, at du gerne vil ud fordi du er blevet uvenner med de andre racister, eller slet og ret fordi du ikke længere deler deres politiske holdninger.

Uanset hvad årsagen er, så er der altid en vej ud.

Som du formentligt ved, så har vi et ret godt indblik i, hvem der er aktive i den fascistiske bevægelse. Det betyder også, at selvom man stille glider ud af miljøet, så kan man komme til at stå til ansvar for sin fortid. Dette kan undgås, hvis du kontakter os, og gennemfører en exit-samtale.

Sådan hopper du af

Det er let at komme ud af det nazistiske miljø. Fra du kontakter os, til exitprocessen er overstået, går der ganske kort tid.

Til at starte med skal du sende en mail til Exitgruppen på afa@antifa.dk. I mailen skal du fortælle lidt om, hvem du er, hvor du har været aktiv og hvorfor du gerne vil ud. Skriv også dit telefonnummer.

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi hurtigst muligt kontakte dig og derefter gennemføre om en samtale, hvor du fortæller alt, hvad du ved om det fascistiske miljø; personer, strukturer, aktiviteter m.v.

Herefter siger vi farvel og går hver for sig. Såfremt du ikke igen viser dig i nazistiske og racistiske kredse, hører du ikke fra os mere.