Antifascistisk Aktion

non-established since 1992

Bustur - Smash homophopia - Block the nazimarch

Den 29. juli vil nazister fra ”Nordiska Motståndsrörelsen” marchere i Fredrikstad under parolen ”stop homolobbyen”.
Dette er endnu et led i NMR's agressive linje overfor queers, lgbt-personer og andre der ikke passer ind i deres verdensbillede, hvor den hvide cis/heteroseksuelle kernefamilie er det eneste rigtige.
Deres march skal stoppes!

Mange forskellige queer-, lgbt- og antifascistiske grupper og organisationer mobiliserer stort til modstanden i Fredrikstad, hvilket naturligvis gør at vi bliver mange flere end nazisterne.
Vi, AFA-grupperne i Øresund, arrangerer en fælles bustur, så vi sammen kan tage turen til Fredrikstad og vise vores solidaritet og være med til at stoppe nazimarchen.

Bustur for alle

Vi ønsker en bustur hvor alle skal have det godt og hvor alle får en god tur både i bussen og i Fredrikstad. Machokultur og generel nederen attitude skal blive hjemme, så vi alle sammen får en fed tur sammen.

Afgang: Vi ved endnu ikke præcis hvornår nazisterne demonstrerer. Derfor ved vi heller ikke hvornår vi kører fra København. Vi ved dog at vi kører tidligst fra København fredag kl 23.30.

Pris: 100,-

Tilmelding: Send en mail til bustur@antifa.dk for at tilmelde dig. Husk at tilmeldingen er bindende. Her er Pgp-nøgle.

Infomøde: Mandag d. 26. juni kl. 17.30 i Bumzen. På mødet får vi besøg af en af arrangørerne der vil fortælle mere om hvad der skal ske på dagen